tiistai 26. huhtikuuta 2011

no olipa sehi .

En päässy tänää ratsastamaan, nii päätin lähtiä ajeleen pitkin mehtiä mopolla ja kuvailemaan sitte tottakai :--D Tarkotuksena oli siis saada joku uus kuva fäsäriin/galleriaan, mutta ongelmana oli aina se, että mihin sullot kameran ku ympärillä ei oo muuta ku heinää, lehtiä ja puita? Sain sen pariin otteeseen ihan hyvin joittenki kivien päälle jne, mutta sitte muutamaan kertaa SOLMIN SEN PUUNOKSAAN KIINNI, ja voitte kuvitella kuinka mulla pelotti ku siinä oksan alapuolella oli tosiaan n. 1m syvä kanava, joka oli täynnä tulvavettä :------D Mutta jees, pari ok kuvaa tuli saatua, ja oli justiinsa makia kuvata ku ulkona paisto aurinko sillee matalalta :--)


Huomenna ois fysiikan koe, eli pitäis alkaa lukemaan siihen. Mutta sitte taas ois hiuspäivä, ja pitäis testata että miten nuo hiukset sais laitettua :------D Ja sitte torstaina koko yläasteen viimenen historiankoe, mielissäänkö vai mielissäänkö. Jaja sitte VAPPU. Voi että, pittää muistaa ostaa ylihuomenna vappuväriä :--)

Mutta koska oon reipas ja kiltti oppilas, nii alan lukemaan siihen fysiikankokeeseen, ettei mee ihan hirveen huonosti. Ek=½mv² jne....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti