tiistai 14. kesäkuuta 2011

jeebus .

Huhu, onkait sitä paljo tapahtunu vähässä ajassa :) Eli multa löytyy nyt sitte naimalupaki ja pihassa on iteasiassa vieläkaikkea muutaki uutta!

Eli rippilahjaksi meille muutti tämmönen herra(: 6v Suokkiruuna, lempinimeltään Julle. Projektin tynkää!


Nii ja tosiaan, se ois torstaina lähtö Lahteen! Pahimpaan maholliseen saumaan sattu mun Viron reissu (16.-21.6) ja kesätyöt (27.6-8.7) ku tuo heppa saapu nyt :s Kesätyö paikkaan voisin sen muuten ottaa mukaan, mutta siellä on niin sairaasti sääskiä ja mäkäröitä että tuo kyllä kuolis sinne. Että pitää jättää herra sitte tänne ja käydä mahollisimman usein kattomassa että miten se jaksaa. Välimatkaa on kuitenki se 50km, että ei ihan kävelemällä pääse... Mopoki on rikki (taas kerran), että niin.

Mutta niin, ylihuomenna pakkaan kimpsuni, kampsuni ja koirani ja lähen Kajaanista Lahteen junalla joka lähtee 6:20 aamulla! Lahdessa ollaan perillä vähää ennen kahtatoista. Siellä siis koiran pesu. Perjantaiaamuna on sitte nokka kohti Viroa! Siellä ollaan perjantai-iltana/iltapäivästä. La-Su on sitte näyttelyt Pärnussa. Maanantaina sitte nokka kohti Lahtea, ja tiistaiaamuna kohti Kajaania ja kotia :) Toivonmukaan tuliaisina olis ainaki yks cacib! Sitte oon vähä alle viikko kotona, heppailua sunmuuta, ja sitte alkaaki jo kesätyöt... Viikko kesätöitä, JYRKKÄROCK, toinen viikko kesätöitä ja vapaus! ainaki melkeen.

Mutta pitänee kirjotella sitte tiistaina vielä viron kuulumisia :)

1 kommentti: